SPORT I ZABAVA

Kao i raznolike boje hrvatskog teritorija ponuda odražava bogatstvo i raznolikost podneblja u kojem se može pronaći nešto za svakoga!

Osim što Vaši dani mogu biti ispunjeni vodenim radostima: grupnim izletima na pedalinama,  ili adrenalinskim vožnjama na motornim vozilima, surfanjem ili ribolovom u vlastitom aranžamanu, svoj odmor možete aktivirati i u sportskom duhu. Strastveni trkači u sjeverozapadnoj Istri naići će na svoj teren: duž godine istrčavaju se „dužine“ i za maratonce (100 milja Istre) i rekreativce (Umag Night Run) dok stazom od zapadne obale do Savudrije možete svakodnevno uživati uz trkaći dah u šarolikosti istarskog terena.

Ako ste skloniji opuštenijoj aktivnosti možete odabrati nordijsko hodanje i pitoreskno umaško područje istražiti na taj način ili sjesti na dva kotača i udišući mirise borovih iglica i slanoga mora otkriti zašto je biciklizam u Istri toliko popularan. Tereni profesionalnog karaktera iščekuju entuzijastične buduće i sadašnje golfere (Golf Club Adriatic), a ako ste skloniji sportskom gledateljstvu – ATP Umag je teniska atrakcija s dugogodišnjim ugledom u sklopu koje zabavni sadržaj mogu pronaći i „nesportaši“. 

Ljubiteljima glazbe melem za dušu nudi Sea Star festival s postavom lokalnih i globalnih zvijezda dok oni koji uživaju dobar gutljaj i zalogaj nikako ne smiju propustiti (ni)jedno od brojnih gastronomskih događanja (Dani rajčica, Dani švoja, Dani šparuga, Dani otvorenih vinskih podruma). 

GALERIJA

0%
UŽITKA

Uzmite vrijeme za sebe i priuštite si odmor koji zaslužujete

Uživajte u specijalitetima,udobnosti našeg hotela te predivnom krajoliku koji Istra pruža