OKOLINA

Prva točka mediteranskog ugođaja iz sjeverne perspektive, Umag je stoljećima rezidencijalni ljubimac aktualnih vladara: otkriven za vrijeme antičkog Rima i srastao pod venecijanskim patronima, Umag je obilježen tragom prošlosti koju možete i danas prodisati prolazeći starom gradskom jezgrom ili u posjeti gradskim zidinama. Zanimaju li vas duhovi povijesti, pobliže se s njima susretnite u srednjovjekovnoj kuli što nosi ime Muzej grada Umaga ili se uputite otkriti romantičnu legendu Savudrijskog svjetionika.

Od ondje nećete morati daleko poći da se prepustite morskim guštima: na šljunčanoj plaži Savudrije zajedrite na blagim strujama ili zaronite u bistro more. Dugačka 45 km, umaška obala obgrljuje kristalno more u koje možete zakoračiti s mnogobrojnih plaža ispunjenim ugostiteljskim objektima: s pješčane Osmice kao stvorene za dječje radosti, Polynesije, Aurore ili Lagune Stella Maris na koje možete stići turističkim vlakićem ili unajmljenim biciklom i uživati u raskoši rekreativnog sadržaja ili pak  s glavne, gradske plaže kao jednog od najljepših mjesta za ispunjen dan s obitelji. Jedan posjet Umagu možete posvetiti i Akvariju, a za one koji su u potrazi za dodatnom akcijom tu je i Avanturistički park gdje se možete na uzbudljivi način kretati šumskim područjem. Odmor od sunca i plivanja uvijek možete potražiti u umaškom zaleđu koje se diči agroturizmom i vidicima od kojih se gubi dah te dobiva novi pogled na svijet.

Raširenih ruku i još šireg osmijeha očekujemo vas u našoj primorsko oazi, smjetešnoj blizu čarobnog plavetnila Jadranskog mora i raskošne ponude grada Umaga gdje svatko može pronaći svoju zlatnu ribicu i ispuniti snove o savršenom odmoru.

ARTE CASA, HOTEL & RESORT
0%
UŽITKA

Uzmite vrijeme za sebe i priuštite si odmor koji zaslužujete

Uživajte u specijalitetima,udobnosti našeg hotela te predivnom krajoliku koji Istra pruža